نتايج مطالعه جديد نشان مي دهد قرارگيري در معرض داروهاي ضدافسردگي در طول بارداري و هفته هاي اول زندگي موجب تغيير در پردازش احساسات تا بزرگسالي مي شود.



به گزارش سلامت نيوز به نقل از مهر، مطالعات قبلي نشان داده بودند که قرارگيري در معرض داروهاي ضدافسردگي SSRI (مهارکننده‌هاي بازجذب سروتونين) موجب تغيير در ساختار مغز و رفتار مي‌شود.



محققان در مطالعه جديد، موش‌ها را در طول حاملگي و در دو هفته اول بعد از تولد در معرض فلوکستين SSRI قرار دادند و سپس از مغز آنها تصويربرداري کرده و مغزشان را با موش‌هاي گروه کنترل مقايسه کردند.



در حالت استراحت، مغز هر دو گروه موش‌ها تقريباً مشابه بود. اما در زمان تحرک موش‌ها، موش‌هاي قرارگرفته در معرض فلوکستين در نواحي حسي مغزشان داراي فعاليت غيرعادي بودند.



اين تأثير در طول دوره بزرگسالي موش‌ها هم مشاهده شد که بيانگر اين مطلب است که قرارگيري در معرض SSRI موجب تغييرات بلندمدت در پردازش احساسات مي‌شود.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : معرض ,ssri ,موش‌ها ,موجب ,ضدافسردگي ,داروهاي ,داروهاي ضدافسردگي ,معرض فلوکستين ,سلامت نيوز ,موجب تغيير ,معرض داروهاي ,معرض داروهاي ضدافسردگي
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تولیدات شرکت مانتره سپند Dark land web Denise گلبن کویر تور ماسال هر چی که بخوای Amber شیوا رایانه رمان هایی برای نوجوان ایده های توسعه کسب و کار آنلاین از طریق سئو